top of page

עתיד תעשיית המזון | הרצאה ופאנל קצר (1)

יום ג׳, 22 בדצמ׳

|

Zoom

הרצאת אורח של אילנית קבסה כהן, טרנדולוגית, יזמית ומשקיעה בתעשיית הפודטק, בנושא עתיד תעשיית המזון ולאחריה הצגת פרויקטים ושיחה משותפת, יחד עם בוגרי.ות התכנית: יאיר פוקס ומעין פסח. Crowd-Farming / יאיר פוקס, מעצב מוצר ויזם בתחום החקלאות האורבנית. מפתח כלים לקידום המהפכה החקלאית הבאה: חקלאות אורבנית מ

הרישום נסגר
אירועים אחרים

זמן ומיקום | Time and Location

22 בדצמ׳ 2020, 18:30 GMT‎+2‎

Zoom

אודות האירוע | About

 הרצאת אורח של אילנית קבסה כהן, טרנדולוגית, יזמית ומשקיעה בתעשיית הפודטק, בנושא עתיד תעשיית המזון

ולאחריה הצגת פרויקטים ושיחה משותפת, יחד עם בוגרי.ות התכנית: מעין פסח ויאיר פוקס

Crowd-Farming / יאיר פוקס, מעצב מוצר ויזם בתחום החקלאות האורבנית. מפתח כלים לקידום המהפכה החקלאית הבאה: חקלאות אורבנית מבוזר

Food & Stories / מעין פסח, מעצבת מוצר, יוצרת וחוקרת המתעסקת בתחום הזקנה, הזיכרון והרווחה. תציג את פרויקט הגמר הבוחן כיצד ניתן לייצר הזדקנות מוצלחת דרך שימוש בחושים והעלאת זכרונות חיוביים דרך אוכל ונוסטלגיה.

ההרצאה מתקיימת במסגרת קורם עתידים אפשריים

מנחים: רועי ביגר, ראש מסלול ניהול וחדשנות ורומי מיקולינסקי, ראש התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל

שתפו ארוע זה | Share

bottom of page