עתיד תעשיית המזון | הרצאה ופאנל קצר
יום ה׳, 24 בדצמ׳
|Zoom
הרצאת אורח של אילנית קבסה כהן, מובילת חדשנות ומומחית אגרי-טק ופוד טק ולאחריה הצגת פרויקטים ושיחה משותפת, יחד עם בוגרי.ות התכנית: יאיר פוקס ומעין פסח.


זמן ומיקום | Time and Location
24 בדצמ׳ 2020, 18:30 – 20:00 GMT+2
Zoom
אודות האירוע | About
מה נאכל בעתיד? ובאיזה אופן טכנולוגיות חדשות ישפיעו על האופן שבו נגדל, נייצר ונצרוך את המזונות שאנחנו אוכלים?
בעוד אוכלוסיית העולם גדלה ומשאבים טבעיים נמצאים בהדלדלות, מעצבים ויזמים נדרשים להמציא מחדש את תעשיית המזון ולהתמודד עם ההשפעות הסביבתיות על הצלחת שלנו. אילנית קבסה כהן, מובילת חדשנות ומומחית אגרי-טק ופוד טק, במפגש ושיחה עם בוגרי.ות התכנית מעין פסח ויאיר פוקס על חקלאות אורבנית ועל שימור טעמים שיעלמו מהעולם, ובהרצאה מרתקת על עתיד תעשיית המזון.
Crowd-Farming / יאיר פוקס, מעצב מוצר ויזם בתחום החקלאות האורבנית. מפתח כלים לקידום המהפכה החקלאית הבאה: חקלאות אורבנית מבוזרת
Food & Stories / מעין פסח, מעצבת מוצר, יוצרת וחוקרת המתעסקת בתחום הזקנה, הזיכרון והרווחה. תציג את פרויקט הגמר הבוחן כיצד ניתן לייצר הזדקנות מוצלחת דרך שימוש בחושים והעלאת זכרונות חיוביים דרך אוכל ונוסטלגיה.
ההרצאה מתקיימת במסגרת קורם עתידים אפשריים.
מנחים: רועי ביגר, ראש מסלול ניהול וחדשנות ורומי מיקולינסקי, ראש התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל
האירוע יתקיים בזום וישודר בפייסבוק לייב של התוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל -> Bezalel.M.Des